martes, 10 de enero de 2017

Entrada 100, pausa a "Educació Líquida" i viatge a "El planeta rosa"


Al món àrab s'eviten els números rodons i és tan bonic allò de les mil i una nits... Però bé, en el nostre cas, per una feliç coincidència, quan he mirat el nombre d'entrades publicades, he vist que n'hi havia 99 i que, per tant, aquesta serà la 100 i la darrera, d'aquesta etapa del projecte, "Educació Líquida".

La primera entrada d'aquest bloc data del 20 d'octubre de 2013, o sigui que més de 3 anys de projecte que estructuralment ha constat de:

- Aquestes 100 entrades amb les que he gaudit molt compartint i aprenent amb vosaltres.

- Més endavant, vam crear la pàgina de facebook on compartíem altres articles i aforismes que podeu seguir consultant.

- Durant 3 temporades, "Educació Líquida" va ser al "Magazine de Radio Bisbal" amb 11 programes, 11 converses, amb gent molt interessant, on vam aprendre molt, que resten també a la vostra disposició.

- Dins d'"Educació Líquida" van fer-se activitats de formació presencials i telemàtiques en el marc "Aula Líquida".

Un goig, recordar tot aquest camí d'aprenentatge amb vosaltres!

A nivell conceptual ja sabeu que ens interessa l'educació integral: cor, ment, cos i voluntat en el món d'avui: la societat líquida (Bauman), la societat del coneixement (Castells), la societat de l'aprenentatge (Stiglitz). 

Aquest món de l'educació i la societat ens apassiona de sempre, per això, tot i que fa uns mesos que no escric al bloc, em resistia a formalitzar aquesta pausa i a compartir-ho amb vosaltres. Per això, també, es tracta només d'una pausa per tornar d'aquí a un temps amb energia renovada a seguir aprenent des d'aquest fill.

En aquest bloc hem manifestat públicament com ens sembla d'important la intercisciplinarietat, l'art i l'expressió pel benestar i equilibri emocional i, per tant, facilitador d'aprenentatges. La creativitat... començant per crear les nostres vides...

En fi, tota aquesta introducció és per explicar-vos que per aquells regals que et porta la vida, ara fa una mica mes d'un any que vaig començar a publicar relats de ficció a la revista LLEUC (La lluna en un cove) de l'editorial "El Toll" i d'aquí va sorgir la idea d'agafar-me aquest any que ha acabat (2016) per escriure un llibre de relats.


El llibre CD, "El planeta rosa", serà molt bonic, ja que, a més dels 13 relats i altres textos, tindrà il.lustracions d'en Xevi Torroella,  a més,  un CD amb un recull de cançons de Sanjosex, Mazoni i Xarim Aresté. Aprofito per agrair la col.laboració de tots ells, així com la de Bankrobber, la seva editorial discogràfica.

Comptem tenir el llibre-CD a les mans aquest 2017.
Com potser sabeu, el passat 29 de desembre ja vam fer una pre-presentació a la Cate de Figueres, en el marc de l'acte "Toc Fantàstik" on es presentava la revista-almanac de "El Biblionauta", on també hi vam publicar un relat anomenat, "Solstici", il.lustrat per en Xevi Torroella.

M'he adonat doncs, que aquest 2017 seré força temps a "El planeta rosa"i que caldrà fer una pausa a "Educació líquida". M'he compromès a una secció fixa a LLEUC ("Amor líquid") i, segurament, apareixerà un nou bloc, una nova pàgina de facebook, potser un nou programa de ràdio... però tot això ja s'anirà veient...

Moltíssimes gràcies per llegir-me ara i sempre, pels "likes", per compartir, per intercanviar opinions, per ser-hi... i ja ho sabeu, si us engresca fer un viatge cap a "El Planeta Rosa" us convido a venir-hi i també a colonitzar-lo. Escriurem l'entrada cent i una o, tant de bo, arribem a les mil i una, amb un toc d'erotisme, és clar...

GRÀCIES!!! DE TOT COR, GRÀCIES!!!


Dediquem aquesta entrada n.100 al pensador Zygmunt Bauman, que tant ens ha inspirat. Descansi en pau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario