viernes, 17 de octubre de 2014

1r aniversari del bloc d'Educació Líquida

Em plau molt de celebrar amb vosaltres, aquest cap de setmana, el primer aniversari d'aquest bloc d'Educació Líquida.

En un any hem publicat, amb aquesta, 77 entrades, de temes diversos, tots relacionats amb l'educació en el món d'avui.

Sempre he anat escrivint sobre el que m'ha inspirat en un moment determinat i en aquest sentit m'ha estat molt fàcil. De vegades però, confeso que he escrit sobre temes que no domino gaire, però el motiu de fer-ho ha estat per ordenar els meus pensaments i al compartir-ho aprendre'n una mica més.

A la columna de la dreta hi trobareu els 10 posts amb més visualitzacions.

La Carta d'un fill a tots els pares i mares, encapçala la llista. Tot i que no és mèrit meu la redacció d'aquesta entranyable carta, em plau molt d'haver-la compartida i que us hagi agradat.

Els posts sobre art, temes emocionals, creativitat... han estat també un camí d'aprenentatge que em ve molt de gust seguir explorant amb tots vosaltres.

Al gener vam engegar la secció d'Educació Líquida al Magazine de Ràdio Bisbal. I seguirem aquesta temporada tractant l'educació en aquest mitjà tan agradable.

Al gener també vam engegar la pàgina al facebook on a més dels posts del bloc i compartim cites, articles... sempre molt líquids... ;)

Al maig vam obrir la secció de ressenyes on de moment hem referenciat dos llibres i esperem seguir recomanant-ne més de tan interessants com aquest parell que ja tenim.

Com que m'agrada escriure posts breus deixo aquí el repàs de l'any en aquest post.

Us convido però, a fer una passejada d'aniversari pel bloc, a escoltar el programa del proper dissabte a la ràdio (en directe o en podcast) i a anar seguint la pàgina al facebook.

Educació líquida segueix caminant i la setmana vinent us presentaré un nou projecte que em fa molta il·lusió. Avui però, centrem-nos en la celebració d'aquest primer aniversari del bloc.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LLEGIR-ME I ACOMPANYAR-ME EN L'APRENENTATGE!!!

SOU ELS MILLORS!!! ;)